Pedicure Marthy Draijer

voet- en nagelverzorging bij u thuis

BEHANDELING

Wat kunt u verwachten bij een pedicurebehandeling? Als u voor het eerst een afspraak heeft volgt er een intake gesprek waarin ik u enkele vragen stel die van belang zijn voor de behandeling. Ik wil bijvoorbeeld graag weten of u diabetes heeft of reuma, of u last heeft van allergische reacties, huid- of vaatproblemen heeft en of u bloedverdunners gebruikt.

Daarna volgt de pedicurebehandeling die bestaat uit het verwijderen van eelt, likdoorns en het op juiste wijze knippen en verzorgen van de nagels. Het geven van adviezen, opsporen van oorzaken die voetproblemen geven en het zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot de taak van de pedicure.

Ik werk met een moderne spraytechniek pedicuremotor. Deze zorgt voor een verkoelende waternevel tijdens het frezen, en voor een pijnloze, mooi gladde afwerking van nagels en eelt. Dit wordt als zeer plezierig ervaren.

Voor reguliere voetverzorging volstaat een regelmatig bezoek aan de professionele pedicure. Mensen met diabetes mellitus of reuma zijn bij mij van harte welkom. Bij ernstige klachten of specifieke medische aandoeningen, zal ik u gericht doorverwijzen naar een specialistisch pedicure, podotherapeut of huisarts.

Komt u in aanmerking voor vergoeding van de pedicurebehandeling door uw ziektekostenverzekering, dan verwijs ik u door naar een pedicure met aantekening diabetische en/of reumatische voet, of medisch pedicure. Informeer bij uw ziektekostenverzekering en uw huisarts.

foto behandeling Pedicure Marthy Draijer
© 2011 Pedicure Marthy Draijer   info@pedicuremarthydraijer.nl